Wobbel Playground

Wobbel Playground

Wobbelen maar!

Bij Dragen & Zo zijn we er hélemaal klaar voor, de Wobbel Playground staat gereed voor iedereen die wil komen ‘Wobbelen’!

Het verhaal
De Wobbel komt van oorsprong uit de Waldorf-scholen. De internationale naam voor wat we in Nederland kennen als de Vrije School. De Wobbel lijkt op het klassieke balance board maar dan in een eigentijdse vormgeving met nieuwe toevoegingen. Het houten speelgoed dat jong en oud beweegt!

Kracht
De Wobbel stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord als trainer kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen alsook volwassenen en ouderen.

Je kunt daarnaast ook heerlijk op de Wobbel liggen, er op spelen, er onder spelen, er over heen kruipen, combineren met het speelgoed van Grimm’s of Waytoplay en ga zo maar door! De mogelijkheden zijn eindeloos…

Wil je zelf ervaren hoe het is om op een Wobbel te staan en te kunnen zeggen dat je hebt ‘gewobbeld’ ?
Kom dan 15 t/m 18 februari naar Dragen & Zo naar de Wobbel Playground! De Wobbels zijn ook te koop bij Dragen & Zo natuurlijk.

Bewaren

Bewaren

Bewaren