Ben je op zoek naar een draagdoek die je snel en makkelijk om doet en die ideaal is voor korte stukjes? Dan is een ringsling een goede keuze!

Een ringsling is snel en makkelijk! Je haalt de stof door de ringen en je trekt de stof aan
– easy does it.

Banner Ringslings

Een ringsling is een asymmetrische drager gemaakt van draagdoekenstof. Het is een kort stuk stof (variërend van 1,70 tot 2,00 meter) met aan het uiteinde 2 ringen. Om een ringsling te gebruiken, hoef je alleen de stof door de ringen te halen en daarna te stof aan te trekken. Zo crëeer je op een snelle manier een erg mooie houding voor je kindje, op je heup of op je buik. Een ringsling vereist dus geen lastige knooptechnieken en je kindje zit snel in de ideale houding. Omdat je op één schouder en één heup draagt wordt het gewicht niet evenredig verdeeld. Doordat de stof net als bij een draagdoek helemaal om je heen zit, zal een ringsling niet zwaar aanvoelen en heel comfortabel dragen voor mama en baby. Alleen ouders met rugklachten raden we aan om naar een draagwijze te kijken die het gewicht wel symmetrisch verdeeld.

Heb je een nieuwsgierig kindje? Als je kindje om zich heen wil kijken en daardoor vaker onrustig is in een draagdoek of drager, kun je er misschien van overtuigd zijn dat ‘face forward’ (dus: je kindje naar voren / van je af laten kijken) de beste optie is. Hiermee creëer je alleen geen ergonomische M-houding en kan je kindje zich niet afsluiten voor alle indrukken die op hem afkomen. Met een ringsling draag je op je heup dus je kindje kan op die manier veel zien en als hij moe wordt kan hij toch zijn hoofdje tegen je aan leggen om te gaan slapen. Hij wordt steeds goed ondersteund en je draagt erg comfortabel.

Waarom een ringsling?

  • Simpel en snel om te doen.
  • Draagkrachtig & comfortabel.
  • Geschikt direct vanaf de geboorte.
  • Perfect voor nieuwsgierige kindjes.
  • Optimale ondersteuning.
  • Creëer de ideale houding.
  • Voor zowel beginnende als ervaren dragers.
0

Winkelmand