Rekbare draagdoeken zijn er in verschillende maten. Elk merk houdt andere lengtes aan dus het is handig om te weten welke maat rekbare draagdoek het beste bij je past.

  • De Boba Wrap is standaard 5,0 meter en deze rekbare draagdoek is one size fits all.
  • De ByKay Original & Design hebben verschillende maten: 4,1 (S), 4,6 (M) en 5,5 (L) meter.
  • De ByKay Essential is standaard 5,0 meter en deze rekbare draagdoek is one size fits all.
  • De Tricot Slen is standaard 5,6 meter en deze draagdoek is one size fits most. Het is een lange rekbare draagdoek, dus die zal voor bepaalde kledingmaten te lang zijn.
  • De VipCarrier is standaard 5,0 meter en deze rekbare draagdoek is one size fits all.

Tips van Dragen & Zo

Willen jij en je partner beiden gaan dragen? Ga dan uit van de grootste maat, mits er geen enorm verschil in zit. Een langere draagdoek kun je nog een keer om je heupen knopen en dit geeft ook extra steun. Met een te korte rekbare draagdoek kun je niet knopen, dus dit is niet aan te raden.

Ben jij van plan om veel zittend te gaan dragen? Je zou ervoor kunnen kiezen om een iets langere rekbare draagdoek te nemen, zodat je deze op je buik kunt afknopen. Op deze manier heb je geen lange staart of lastige knoop op je rug. Bij de one size draagdoeken hebben de ‘kleinere’ confectiematen sowieso al wat stof over, dus dan hoef je geen langere draagdoek te kiezen.

Welke maat rekbare draagdoek heb ik nodig? Bekijk de maatinformatie van onze rekbare draagdoeken hieronder.

Boba Wrap Maatinformatie

 

 

ByKay Original Maatinformatie

 

Bykay Essential Maatinformatie

 

 

Tricot Slen Maatinformatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Heb je maat 36 of 38 en wil je wat meer stof overhouden? Kies dan voor een maat M. Als je stof overhoudt kun je bijvoorbeeld op je buik afknopen, wat handig is als je veel zittend zal dragen. Een knoop of staart op je rug kan dan lastig zijn. Een maat S zal ook zeker passen, we raden je dan wel aan om de draagdoek goed aan te spannen, zodat deze goed strak zit.

0

Winkelmand