Over ons

Weert TV Magazine

Welkom bij Dragen & Zo!

Dragen & Zo is inmiddels een bekende naam, want sinds 2010 kun je al bij ons terecht voor ergonomische dragers, draagdoeken en draagconsulten. Wat begon met de liefde voor het dragen van onze eigen kinderen groeide uit naar het doorgeven van deze liefde voor het dragen aan vele ouders. Dragen & Zo begon klein en vanuit huis met enkele merken draagdoeken in het assortiment. Sinds 2013 zijn onze activiteiten verplaatst naar een bedrijfshal in Weert en vanaf mei 2015 zijn we gevestigd aan de Graafschap Hornelaan in Weert waar we een prachtige winkel hebben om klanten te ontvangen. We mogen onszelf wel dé draagspecialist in het dragen van je kindje noemen want al vele mensen vonden de weg naar Dragen & Zo! Ons assortiment is de laatste jaren dusdanig uitgebreid dat Dragen & Zo een online warenhuis is waar je veel duurzame artikelen vindt. Naast draagdoeken en ergonomische dragers verkopen we bijvoorbeeld ook veel baby-artikelen, kinderkleding en duurzaam speelgoed voor kleine én grote kinderen.

Marina Dragen & ZoMarina

Marina is moeder van 5 kinderen (’97, ’06, ’09, ’12, ’14) en getrouwd met Marcel. Ze is de oprichtster van en de drijvende kracht achter Dragen & Zo B.V. en is een organisatorisch supertalent! Van inkoop tot communicatie, Marina regelt alles wat nodig is om de winkel en webshop te runnen. En dat doet ze altijd met veel liefde en plezier! Al haar kinderen heeft ze gedragen in draagdoeken en ergonomische dragers en de jongste (juni ’14 geboren) zit nog heel regelmatig in de draagdoek of ergonomische drager. Marina heeft haar opleiding tot draagconsulent gevolgd bij de Trageschule Dresden.

 

Jonieke_1

Jonieke

Jonieke beantwoordt mails, zorgt er voor dat de bestellingen netjes de deur uit gaan en werkt op donderdag en zaterdag in de winkel. Je kunt met alle vragen bij haar terecht want ook zij heeft veel kennis van al onze producten en helpt je met liefde in je zoektocht naar een draagdoek of ergonomische drager. Jonieke weeft zelf doeken en weet dus goed hoe een geweven doek in elkaar zit, deze kennis komt weer van pas wanneer iemand hier een vraag over heeft! Jonieke is moeder van 2 meiden en volgde haar opleiding tot draagconsulent bij de Trageschule Nederland.

 

GonnieGonnie

Gonnie heeft jarenlange ervaring in de winkelbranche en zorgt er dan ook voor dat de winkel er altijd tip top uit ziet. Ook beantwoordt ze mails en pakt jullie bestellingen in. Wil je je draagdoek in laten korten door Dragen & Zo ? Ook dat wordt dan professioneel door Gonnie gedaan. Kortom, ze is van alle markten thuis! Ze werkt op donderdag in de winkel en helpt je met veel plezier. Gonnie is moeder van 1 zoon en volgde haar opleiding tot draagconsulent bij de Trageschule Nederland.

 

Charlotte

Charlotte

Charlotte heeft al heel wat jaren ervaring in de retail branche en zal ons team gaan versterken op de dinsdag en woensdag. Charlotte is moeder van 2 kinderen en draagt al enige tijd met veel liefde en plezier, ze weet dus hoe fijn dit is én ze is al bekend met de verschillende producten. Ze zal dan ook altijd haar uiterste best doen om de beste service te verlenen aan onze klanten. Charlotte zal mails beantwoorden, de bestellingen inpakken en is op woensdag te vinden in de winkel. Charlotte volgde haar opleiding tot draagconsulent bij de Trageschule Nederland.

 

TessaTessa

Tessa is onze nieuwste aanwinst binnen het Dragen & Zo team! Ze zal op de donderdagen en zaterdagen aanwezig zijn in de winkel. Tessa heeft een paar jaar ervaring in de retail branche en heeft een studie in International Business gedaan. Vanaf de eerste week na de geboorte is zij begonnen met het dragen van haar dochter in een geweven draagdoek en sindsdien is de passie voor het dragen met de dag gegroeid! Tessa heeft ervaring in verschillende soorten knooptechnieken en ergonomische dragers. Ze heeft alle ‘ins en outs’ van onze producten erg rap onder de knie. Het is haar doel om elke klant een comfortabel gevoel te geven en volledig te voorzien in hun behoefte aan informatie en instructies. Tessa is moeder van 1 dochter en volgde haar opleiding tot draagconsulent bij de Trageschule Nederland.

BrittBritt

Britt werkt naast haar studie een aantal uren per week bij Dragen & Zo. Ze verzorgt de administratie en springt bij waar nodig. Pakketjes inpakken, binnengekomen leveringen uitpakken en opruimen, niets is te veel. Ook kun je Britt tegenkomen op de beurzen waar Dragen & Zo staat want ook dan is ze er altijd bij en tovert ze een glimlach op het gezicht van kindjes en hun ouders. Britt is student en nog géén moeder maar mocht ze dat in de toekomst ooit worden weten wij zéker dat ze zal gaan dragen! Britt volgde haar opleiding tot draagconsulent bij de Trageschule Nederland.

0

Winkelmand