Weert TV Magazine

Welkom bij Dragen & Zo!

Dragen & Zo is inmiddels een bekende naam, want sinds 2010 kun je al bij ons terecht voor ergonomische dragers, draagdoeken en draagconsulten. Wat begon met de liefde voor het dragen van onze eigen kinderen groeide uit naar het doorgeven van deze liefde voor het dragen aan vele ouders. Dragen & Zo begon klein en vanuit huis met enkele merken draagdoeken in het assortiment. Sinds 2013 zijn onze activiteiten verplaatst naar een bedrijfshal in Weert en vanaf mei 2015 zijn we gevestigd aan de Graafschap Hornelaan in Weert waar we een prachtige winkel hebben om klanten te ontvangen. We mogen onszelf wel dé draagspecialist in het dragen van je kindje noemen want al vele mensen vonden de weg naar Dragen & Zo! Ons assortiment is de laatste jaren dusdanig uitgebreid dat Dragen & Zo een online warenhuis is waar je veel duurzame artikelen vindt. Naast draagdoeken en ergonomische dragers verkopen we bijvoorbeeld ook veel baby-artikelen, kinderkleding en duurzaam speelgoed voor kleine én grote kinderen.

Marina Dragen & ZoMarina

Marina is moeder van 5 kinderen (’97, ’06, ’09, ’12, ’14) en getrouwd met Marcel. Ze is de oprichtster van en de drijvende kracht achter Dragen & Zo B.V. en is een organisatorisch supertalent! Van inkoop tot communicatie, Marina regelt alles wat nodig is om de winkel en webshop te runnen. En dat doet ze altijd met veel liefde en plezier! Al haar kinderen heeft ze gedragen in draagdoeken en ergonomische dragers en de jongste (juni ’14 geboren) zit nog heel regelmatig in de draagdoek of ergonomische drager. Marina heeft haar opleiding tot draagconsulent gevolgd bij de Trageschule Dresden.

 

Jonieke_1

Jonieke

Jonieke beantwoordt mails en zorgt er voor dat de bestellingen netjes de deur uit gaan. Je kunt met alle vragen bij haar terecht want ook zij heeft veel kennis van al onze producten en helpt je met liefde in je zoektocht naar een draagdoek of ergonomische drager. Jonieke weeft zelf doeken en weet dus goed hoe een geweven doek in elkaar zit, deze kennis komt weer van pas wanneer iemand hier een vraag over heeft! Jonieke is moeder van 2 meiden en volgde haar opleiding tot draagconsulent bij de Trageschule Nederland.

 

GonnieGonnie

Gonnie heeft jarenlange ervaring in de winkelbranche en zorgt er dan ook voor dat de winkel er altijd tip top uit ziet. Ook beantwoordt ze mails en pakt jullie bestellingen in. Wil je je draagdoek in laten korten door Dragen & Zo ? Ook dat wordt dan professioneel door Gonnie gedaan. Kortom, ze is van alle markten thuis! Gonnie is moeder van 1 zoon en volgde haar opleiding tot draagconsulent bij de Trageschule Nederland.

0

Winkelmand