Winkel in Weert

Elke woensdag, donderdag & zaterdag open!

Je vindt Dragen & Zo op de Graafschap Hornelaan 161 in Weert!
We ontvangen je graag in onze winkel.

We zijn elke woensdag, donderdag & zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur geopend!

Alles uit voorraad leverbaar

Tijdens een bezoekje aan Dragen & Zo is het mogelijk om de verschillende draagdoeken en ergonomische dragers uit ons assortiment eens in het echt te bekijken, je te laten adviseren bij een mogelijke aankoop, even bij te kletsen met andere (draag)mama’s en -papa’s en/of natuurlijk zelf een draagdoek of ergonomische drager te proberen.

Hoe voelt een zomerdraagdoek aan?
Wat is het verschil tussen een Hoppediz das “Leichte” draagdoek en een Calin Bleu?
Hoe voelt een rekbare en hoe voelt een geweven draagdoek aan?
Wat is het verschil tussen een Boba, Manduca en een Ergobaby?
Mag ik eens een kleuterdrager uitproberen?

Bij Dragen & Zo mag je alles uitproberen én krijg je antwoord op je vragen. Uiteraard zijn niet alleen de draagdoeken en dragers maar álle artikelen uit ons assortiment te bekijken. Heb je een leuke jumpsuit op de website gezien maar liever eerst even passen bij je kindje? Ook dat mag natuurlijk.

Deskundig advies

Je krijgt bij je bezoek aan Dragen & Zo altijd deskundig advies van één van onze gecertificeerde draagconsulenten. Mocht je vragen hebben over de verschillende draagdoeken en ergonomische dragers uit ons assortiment, stel ze gerust.

Op zaterdag geven wij geen draagconsulten, maar we helpen je met kleine tips graag op weg. Het is dus niet mogelijk om tijdens een bezoekje aan onze showroom ‘even te leren rugdragen’. Wil je graag een privé draagconsult dan kun je hiervoor een afspraak maken. Hou er rekening mee dat het druk kan zijn tijdens je bezoek aan ons en dat je even moet wachten tot je geholpen wordt.

Al onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Tijd en plaats

Elke woensdag, donderdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur is Dragen & Zo geopend. Je vindt ons op de Graafschap Hornelaan 161 in Weert. Tot binnenkort!

Pinnen bij Dragen & Zo

Bewaren

0

Winkelmand