Klantreview: We Love The Planet Deodorant

We Love The Planet deodorantOp zoek naar een alternatief

Al een tijdje dacht ik erover om eens een alternatief te zoeken voor de , met name na het scheren, gebruikelijke deodorant. De standaard deo irriteert soms en spuitbussen zijn gewoon slecht voor het milieu. Nu ben ik geen echte “milieufreak” maar alle beetjes helpen. Waar ik normaal mijn deo even meeneem van de plaatselijke drogist of tijdens het doen van de boodschappen in de supermarkt in mijn karretje gooi, moest ik nu bedenken vanaf een beeldscherm welke geur ik wilde.

Een geurtje gekozen vanaf een beeldscherm

Het aanbod van Dragen & Zo om er eentje te testen, was daarom extra leuk. Testen van iets wat je eigenlijk al wilde, maar waar ik tot dan toe een beetje te lui voor was. Een mooie envelop met een leuke draagtekening er op kwam binnen, wat een lief blikje en wat een fantastische geur was het eerste wat ik dacht. Ik had voor de geur Lovely Lavender gekozen, deze klinkt al heerlijk toch?!

Aan de slag er mee!

Doordat het winter is, is de deodorant vrij hard in gebruik. Even laten ‘smelten’ op de vingertoppen is dus wel fijn, daar kwam ik meteen bij het eerste gebruik achter. Het is een beetje korrelachtige structuur. Even wennen, beetje op de vingertoppen, even wachten en smeren maar. Het eerste gebruik was voor mij gelijk de ultieme test. Na een scheerbeurt, smeerde ik wat deodorant onder m’n oksels. Even onwennig en een klein beetje voorzichtig…. maar wauw als de deodorant warm wordt komt de heerlijke geur pas echt vrij.

Inmiddels zijn we ruim 3 weken verder en ik ben om, wat werkt dit fijn en wat blijft de geur lang ‘hangen’. Ik ben niet iemand die overal deodorant heeft liggen en heb het ook zeker niet in mijn handtas zitten. Maar met deze langdurige geur is dat ook zeker niet nodig. Waar ik de eerste paar dagen nog wel eens even snuffelde om te ruiken of alles nog wel fris rook, ben ik er inmiddels al aardig aan gewend dat zelfs aan het einde van de dag nog steeds af en toe de frisse geur van lavendel voorbij komt. Ook heb ik het idee dat ik minder ‘vlekken’ in mijn shirtjes heb van de deodorant, maar dat is misschien nog wat vroeg om echt met zekerheid te zeggen.

Verder ben ik erg benieuwd naar de andere geuren én hoe het gaat in de zomer, want deodorant in de koelkast bewaren wordt een geheel nieuwe ervaring.

Dragen & Zo pakketje

Deze review werd geschreven door Els.