Klantreview: We Love The Planet Deodorant

Een “winactie” van Dragen Enzo… de eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik er zeer regelmatig aan meedoe, mede omdat ik de eigenaresse goed ken maar zeker ook omdat de producten in hun assortiment stuk voor stuk top zijn. Draagdoeken, speelgoed…. om verliefd op te worden! Dat Dragen Enzo ook Weleda in het assortiment heeft wist ik, maar van de deodorant van “we love the planet” had ik nog nooit gehoord. En laat ik nou net het type “stukje fietsen… zweten als een otter” zijn. Serieus: ’s ochtends frisgewassen op de fiets naar het station en in de trein als ik m’n jas ophang dan denk ik al “nee echt? Ruik ik nu mezelf??”.

We Love The Planet Deodorant

Deo over de grens kopen

Van de bekende merken kan ik per definitie geen deodorant gebruiken, dat stinkt nog erger dan dat ik niks opspuit of –rol dus de afgelopen jaren kocht ik mijn deo over de grens, aangezien onze oosterburen iets verder lijken te zijn in het biologisch/ ecologisch maken van levensmiddelen en verzorgingsproducten. De ervaringen met deze deo waren ok…. maar het kan beter, want als je halverwege de dag al van shirt moet wisselen dan is het amper een voldoende natuurlijk.

Mijn naam ingevuld en… jeej!! Ik werd uitgekozen voor de testactie, super! De geur Mighty Mint mocht ik proberen om er vervolgens een blogje over te schrijven. Nou… een betere week hadden ze niet uit kunnen kiezen want ik kreeg het potje woensdag
voor de carnavalsvakantie. Donderdag moest er nog eerst gewerkt worden dus test nr 1…. ’s ochtends de deo opgesmeerd (ja, dat is wel even wennen natuurlijk maar prima te doen) en in de trein rook ik subtiel aan m’n oksel… mint! Dat begon goed. Door de dag heen merkte ik dat het fris bleef dus ik raakte al in de jubelstemming. Die werd ietsje minder op vrijdagochtend toen m’n moeder bij binnenkomst vroeg “ben je ziek?”…. eh, nee…. Waarom? “Nou het ruikt hier zo naar dampo”. Oh…. tsja mint is wel echt mint inderdaad. Ik legde de nieuwe deo-test uit, liet het blikje zien waarop zij zei “ja, het ruikt wel lekker hoor, maar om het nou onder je armen te smeren…”. Moeders dus iets minder enthousiast, ik bleef happy want ik had sinds donderdagochtend geen zweetlucht meer geroken en dat was me heel wat waard.

Carnaval mét We Love The Planet’

Vanaf vrijdagmiddag barstte het carnavalsfeest los en dat was rennen, rennen en nog eens Klantreview Dragen & Zo We Love The Planet Deodorantrennen. Naar school om met 29 kleuters de optocht te lopen, daags erna nog een keer met een kleinere groep, zondag de hele dag op sjouw en maandag idem, dinsdag in de middag hossen, dansen en springen om woensdag met een berg was te zitten waar je U tegen zegt. Echter: geen van mijn shirts rook naar de zweet…. de mintgeur kan ik eind van de middag ook niet meer ruiken, maar het ruikt wel nog steeds fris. En ik kan zonder gene m’n jas ophangen, iets van een plank pakken of…. met carnaval met m’n tamboerijn zwaaien, zonder dat ik bang ben dat m’n omstanders een metertje verder gaan staan… ik had de deodorant voor de zekerheid in m’n tas meegenomen maar heb ‘m niet nog eens hoeven opsmeren.

Deze deo is dus echt een succes, hij doet wat ‘ie belooft, het opsmeren is iets dat zó went, het plakt niet aan je vingers dus je smeert het onder je oksel en kan daarna meteen door zonder dat je plakhanden hebt…. super! De creme-substantie is ook fijn, deze lekt zeker niet in je tas en dat doet rol- en spuitdeodorant wel. En de geur… ik vind ‘m lekker, heel fris maar zal een volgende keer ook een andere proberen, al is het maar uit nieuwsgierigheid. Dank je wel Dragen Enzo!

Deze deo is een succes en hij doet wat íe belooft!

Deze review werd geschreven door Hanneke.

Bewaren