Isara V3 Standard Wrapconversion Yaro La Vita Perfection

Isara V3 Standard Wrapconversion Yaro La Vita Perfection

Ik was zo blij dat ik deze mooie limited edition van Isara mocht testen. Want zeg nou zelf: is hij niet prachtig!? De kleuren van de Yaro La Vita Perfection komen zo mooi tot hun recht in deze drager!! En doordat deze Isara nu helemaal van doeken stof is gemaakt voelt hij heerlijk zacht en soepel aan, waardoor hij zich ook perfect vormt om het lichaam van je kindje! Ook doordat de stof zo soepel is kan je super makkelijk het zitje versmallen en verbreden.

Heerlijk zo’n drager waarmee je zo lang kan doen en dat deze dan toch telkens goed van knie tot knie past! De schouderbanden zijn lekker gevuld, niet te dik en niet te dun. Waardoor deze zacht op de schouders dragen. Ook zijn alle banden goed strak af te stellen waardoor deze drager ook erg geschikt is voor mensen met een smal postuur!

Je kunt de schouderbanden zelfs ook nog kruislings dragen! Wat ik persoonlijk ook nog heel fijn vond bij de Isara is het verstelbare rugpand, hierdoor groeit hij echt goed met je kindje mee. Door dit alles, het bijgeleverde slaapkapje én de teethingpads is het een zeer complete drager! We zijn héél trots dat we deze in ons assortiment kunnen aanbieden!

P.s. Vind je deze Yaro La Vita Perfection print nou helemaal te gek maar heb je liever een Ringsling of Draagdoek? Kijk dan eens hier!