Dragen & Zo Goodiebag

We zijn er druk mee, de Draagdoekenparty’s en Babyshowers van Dragen & Zo. Door het hele land geven we uitleg over het hoe en waarom van dragen en laten we zien wat voor leuks er verkrijgbaar is aan draagdoeken en accessoires. Maandelijks worden er zo’n 125 Goodiebags uitgedeeld en dit aantal neemt alleen maar toe!

Voorbeeld van de inhoud van een Goodiebag, de inhoud kan variëren
Alle aanwezigen krijgen na afloop van de Draagdoekenparty of Babyshower een “Goodiebag” mee naar huis met hierin folders en leuke (kleine) cadeautjes. Omdat we zien en horen van de deelnemende bedrijven dat dit een heel positieve respons heeft willen we de Goodiebags vullen met nóg meer folders van leuke webshops en natuurlijk met goodies.

De doelgroepen van de Babyshower & Draagdoekenparty zijn: zwangere vrouwen, pas bevallen vrouwen, eventuele partners, moeders met kinderen van 0 – 6 jaar, groepen vriendinnen, zussen en oma’s. De flyers en/of cadeautjes hoeven dus niet direct met “dragen” te maken hebben, als het maar leuk is voor de doelgroep!

Heb je interesse om als bedrijf deel te nemen aan de Dragen & Zo Goodiebag, stuur ons een mailtje en je krijgt alle informatie toegestuurd.

0

Winkelmand