Een Tula draagzak kopen? Dragen & Zo heeft altijd de grootste keuze in Tula Babydragers (Tula Standard) en Tula Peuterdragers (Tula Toddler) van heel Nederland. Wekelijks worden de voorraden aangevuld met dragers uit Polen en Amerika. De draagzakken van Tula zijn hip en stijlvol. Bovendien dragen ze ook erg comfortabel!

Tula draagzak kopen >

Banner Tula

Daarom kies je voor een Tula Standard:

De Tula Babydrager is een ergonomische drager waar je heel veel jaren lang plezier van zult hebben. Je kunt hem gebruiken vanaf de geboorte van je kindje tot de leeftijd van ca. 3 á 4 jaar. Tot 7 kilo (t/m 74cm) draag je je kindje in de Tula Babydrager in de Infant Insert (apart verkrijgbaar). De Tula Babydrager past ook kleine en slanke ouders en is zeer gemakkelijk in gebruik.

Vanaf 7 kilo zit je kindje in deze drager in de ideale houding en wordt zijn gewicht evenredig over je bovenlichaam verdeeld. Hierdoor is optimaal draagcomfort voor vrijwel iedereen met elk postuur mogelijk. De Tula Standard is helemaal verstelbaar dus je kunt de tailleband, de gevulde schouderbanden en het borstriempje precies op maat maken. Groeit je kindje op een gegeven moment ook uit de Tula? Dan hoef je geen nieuwe draagzak aan te schaffen, maar kun je hem verbreden met de Tula verbreders. Wil je na de babydrager toch een andere draagzak dan kun je je gaan oriënteren op een Tula Toddler.

Daarom kies je voor een Tula Toddler:

De Tula Toddler is een fijne opvolger voor de dragers waar je kindje eigenlijk te groot voor is geworden. Bij draagzakken die vanaf de geboorte te gebruiken zijn kun je vanaf een bepaalde leeftijd meestal geen optimale ondersteuning meer bieden: een peuter in een babydrager zit nog wel ergonomisch, maar je kunt beter een draagzak hebben die echt voor peuters is ontworpen! En dat is de Tula Toddler zeker: het is een brede drager waar je nog lang plezier van zult hebben!

Vanaf maat 86 en groter, zit je kindje in deze drager in de ideale houding en wordt zijn gewicht evenredig over je bovenlichaam verdeeld. Hierdoor is optimaal draagcomfort voor vrijwel iedereen met elk postuur mogelijk. De Tula Peuterdrager is helemaal verstelbaar dus je kunt de tailleband, de gevulde schouderbanden en het borstriempje precies op maat maken.

Tula Standard & Tula Toddler

Links: Tula Standard, baby is 8 maanden oud en heeft maat 74/80.
Rechts: Tula Toddler, peuter is 3 jaar en 8 maanden en heeft maat 98/104.

Joyce:

Super blij met deze drager. Onze peuter kan zich heerlijk ontspannen hierin en makkelijk mee op langere wandelingen. Hij zit voor mij heerlijk en heel gemakkelijk in gebruik. En hij is ook nog eens mooi!!

Femke:

Een fantastische drager! Zelfs met mijn driejarige zoontje, dik 15 kilogram, kan ik makkelijk 2 uur of langer rondlopen met hem op de rug. De schouderbanden geven ontzettend veel steun en verdelen het gewicht uitstekend.

Gaby:

Deze drager is mooi, makkelijk, draagt licht en comfortabel. Echt alles wat ik zocht gecombineerd in 1 drager!

Tula draagzak kopen >

0

Winkelmand