Een Tula draagzak kopen? Dragen & Zo heeft altijd de grootste keuze in Tula Babydragers (Tula Free-to-Grow, Tula Explore en Standard) en Tula Peuterdragers (Tula Toddler) van heel Nederland. Wekelijks worden de voorraden aangevuld. De draagzakken van Tula zijn hip en stijlvol. Bovendien dragen ze ook erg comfortabel!

Tula draagzak kopen >

Banner Tula

Daarom kies je voor een Tula Free-to-Grow:

De Tula Free-to-Grow is een ergonomische drager waar je heel veel plezier van zult hebben. Je kunt hem gebruiken vanaf de geboorte t/m je kindje in kledingmaat 86/92 zit. De Tula Free-to-Grow is mooi te verstellen zodat je kindje meteen vanaf de geboorte zonder infant insert gedragen kan worden.

Vanaf kledingmaat 56 (3.5kg) zit je kindje in deze drager in de ideale houding en wordt zijn gewicht evenredig over je bovenlichaam verdeeld. Hierdoor is optimaal draagcomfort voor vrijwel iedereen met elk postuur mogelijk. De Tula Free-to-Grow is goed verstelbaar in de hoogte en in de breedte dus je kunt het rugpand, het zitvlak, de tailleband, de gevulde schouderbanden en het borstriempje precies op maat maken. Groeit je kindje op een gegeven moment uit de Tula Free-to-Grow? Dan kun je je gaan oriënteren op een Tula Toddler.

 

Daarom kies je voor een Tula Explore:

De Tula Explore is een ergonomische draagzak die direct vanaf de geboorte (50/56, 3,2kg) gebruikt kan worden zonder verkleinkussen. Je kunt hem gebruiken tot je kindje in kledingmaat 86/92 zit. 

De Tula Explore heeft 3 ergonomische posities, rug en buik (2x). Het zitje van de Tula Explore kun je door middel van twee knoopjes veranderen naar een zitje waarmee je ook face-forward, dus met het gezichtje naar voren, kunt dragen. Deze optie gebruik je enkel als je kindje zelfstandig het hoofdje rechtop kan houden. Wij adviseren je, mocht je dit willen gebruiken, om face-forward dragen te beperken tot maximaal 15 minuten, daarna kun je weer omdraaien naar de stand waarbij je kindje met het gezichtje naar je toe gedragen wordt. De Tula Explore is verstelbaar in 3 breedtes en 2 hoogtes, hij is makkelijk aanpasbaar.

Daarom kies je voor een Tula Standard:

De Tula Babydrager is een ergonomische drager waar je heel veel jaren lang plezier van zult hebben. Je kunt hem gebruiken vanaf de geboorte van je kindje tot de leeftijd van ca. 3 á 4 jaar. Tot 7 kilo (t/m 74cm) draag je je kindje in de Tula Babydrager in de Infant Insert (apart verkrijgbaar).

Vanaf 7 kilo zit je kindje in deze drager in de ideale houding en wordt zijn gewicht evenredig over je bovenlichaam verdeeld. Hierdoor is optimaal draagcomfort voor vrijwel iedereen met elk postuur mogelijk. De Tula Standard is helemaal verstelbaar dus je kunt de tailleband, de gevulde schouderbanden en het borstriempje precies op maat maken. Groeit je kindje op een gegeven moment ook uit de Tula? Dan hoef je geen nieuwe draagzak aan te schaffen, maar kun je hem verbreden met de Tula verbreders. Wil je na de babydrager toch een andere draagzak dan kun je je gaan oriënteren op een Tula Toddler.

Daarom kies je voor een Tula Toddler:

De Tula Toddler is een fijne opvolger voor de Tula Free-go-Grow en de Tula Standaard. Bij draagzakken die vanaf de geboorte te gebruiken zijn kun je vanaf een bepaalde leeftijd meestal geen optimale ondersteuning meer bieden: een peuter in een babydrager zit nog wel ergonomisch, maar je kunt beter een draagzak hebben die echt voor peuters is ontworpen! En dat is de Tula Toddler zeker: het is een brede drager waar je nog lang plezier van zult hebben!

Vanaf maat 86 en groter, zit je kindje in deze drager in de ideale houding en wordt zijn gewicht evenredig over je bovenlichaam verdeeld. Hierdoor is optimaal draagcomfort voor vrijwel iedereen met elk postuur mogelijk. De Tula Peuterdrager is helemaal verstelbaar dus je kunt de tailleband, de gevulde schouderbanden en het borstriempje precies op maat maken.

 

Joyce:

Super blij met deze drager. Onze peuter kan zich heerlijk ontspannen hierin en makkelijk mee op langere wandelingen. Hij zit voor mij heerlijk en heel gemakkelijk in gebruik. En hij is ook nog eens mooi!!

Femke:

Een fantastische drager! Zelfs met mijn driejarige zoontje, dik 15 kilogram, kan ik makkelijk 2 uur of langer rondlopen met hem op de rug. De schouderbanden geven ontzettend veel steun en verdelen het gewicht uitstekend.

Gaby:

Deze drager is mooi, makkelijk, draagt licht en comfortabel. Echt alles wat ik zocht gecombineerd in 1 drager!

Tula draagzak kopen >

0

Winkelmand