Een Rose & Rebellion draagzak kopen? Dat kan bij Dragen & Zo! Alle modellen zijn standaard uit voorraad leverbaar en kun je dus snel in huis hebben. De Rose & Rebellion is een stevige draagzak met brede banden, die het gewicht van je kindje goed over je schouders, heupen en rug verdeelt. 

Rose & Rebellion draagzak kopen >

Rose & Rebellion

De Rose & Rebellion is een goede keuze:

De Rose and Rebellion is een fijne opvolger voor de dragers waar je kindje eigenlijk te groot voor is geworden. Bij draagzakken die vanaf de geboorte te gebruiken zijn kun je vanaf een bepaalde leeftijd meestal geen optimale ondersteuning meer bieden: een peuter in een babydrager zit nog wel ergonomisch, maar je kunt beter een draagzak hebben die echt voor peuters, kleuters en grotere kinderen is ontworpen! Rose & Rebellion draagzakken zijn lief en stoer, dus ga jij voor Rose of voor Rebellion?

Catharina:

Na heel lang wikken en wegen, uitproberen en testen hebben we gekozen voor deze Rose and Rebellion en wat een goede keuze. Hij draagt heerlijk, is supermakkelijk op maat te maken (zeer handig dus bij meerdere gebruikers) En wat ik vooral erg fijn vind is dat hij 2-zijdig te gebruiken is, dus wil je een dagje geen printje dragen, draag je lekker effen zwart.

Madicke:

Een heerlijke drager! Hoewel ik er niet vaak mee kan dragen helaas…. mijn man pikt hem altijd als eerste in, maar mijn peuter bij mijn man op de rug is ook een heerlijk gezicht! Lekkere brede heupband zit eraan. Je voelt amper het gewicht, dit wordt heel goed verdeeld!

Rose & Rebellion draagzak kopen >

0

Winkelmand