Een Manduca draagzak kopen? Dat kan bij Dragen & Zo. Alle modellen van de Manduca zijn uit voorraad leverbaar en kun je dus snel in huis hebben. De Manduca is een fijne, stevige draagzak waar je je kindje heel comfortabel in kunt dragen. Los verkrijgbaar zijn allemaal leuke accessoires.

Manduca draagzak kopen >

Banner Manduca

De Manduca is een goede keuze:

De Manduca is een ergonomische drager die je kunt gebruiken direct vanaf de geboorte tot ca. 3 jaar. De Manduca New Style Navy hoort bij de standaard collectie van Manduca. De Manduca heeft een uitritsbaar rugpand voor extra lengte, daardoor groeit deze drager letterlijk met je kindje mee. Je kunt de Manduca op 5 punten verstellen, dit maakt optimaal draagcomfortvoor vrijwel iedereen met elk postuur mogelijk.

Marianne:

Love it! Samen met onze dochter hebben we hier alweer bijna 2 jaar plezier van en nog steeds! Een echte aanrader, makkelijk aan te passen voor ieder postuur (handig omdat mijn partner en ik nogal verschillend zijn van postuur), dus we kunnen beide gemakkelijk dragen en wisselen wanneer we willen.

Evelien:

Heel fijne, veelzijdige draagzak. Mooie kleur en goed te verstellen. In het begin is het even oefenen, maar daarna gaat het vanzelf. Groot voordeel: Hiermee wil vader ook wel over straat, de doek vond hij teveel gedoe en niet “mannelijk” genoeg.

Manduca draagzak kopen >

0

Winkelmand