Een Kokadi draagzak kopen? Dat kan bij Dragen & Zo. Veel modellen van de Kokadi Flip en Kokadi TaiTai zijn uit voorraad leverbaar en kun je dus snel in huis hebben. De Kokadi dragers hebben een rugpand dat makkelijk te verstellen is in de breedte. Hierdoor draag je een newborn meteen met de beentjes buiten de draagzak, zónder insert!

Kokadi draagzak kopen >

Banner Kokadi

De Kokadi Flip of Kokadi TaiTai is een goede keuze:

Wil jij het gemak van een klikdrager, maar géén insert gebruiken? Dan is een Kokadi Flip de juiste keuze! Door het in breedte verstelbare rugpand heeft de Kokadi Flip geen insert nodig, en snel perfect af te stellen op jouw kindje.

Knoop je schouderbanden graag gekruist over je rug? Dan kies je voor de Kokadi TaiTai. Ook bij deze drager is het rugpand in breedte te verstellen. Beide dragers worden geleverd met een duidelijk instructieboekje en opbergtasje.

Elise:

De Kokadi Flip is voor mij en mijn man dé drager zonder insert. Hélemaal verstelbaar dus ideaal voor onze kleine meid!

Maarten:

Ik viel voor de prints van de Kokadi! Ik koos voor een stoere mannelijke, maar mijn vrouw draagt er nu ook graag mee! De draagzak is gemakkelijk af te stellen voor ons allebei en groeit echt met onze zoon mee. We hebben de Kokad Toddler sinds hij ruim in maat 74 zat en we kunnen hier nog heel lang mee doen. Top drager en top advies door de dames van Dragen & Zo!

Kokadi Flip of Kokadi TaiTai kopen >

0

Winkelmand