Ben je op zoek naar een Isara draagzak? Dragen & Zo heeft een grote keuze aan printjes én zelfs een eigen Dragen & Zo Isara draagzak! Er zijn 3 maten te koop; de Standard, de Toddler en The One.

Isara draagzak kopen >

Banner Isara

Daarom kies je voor een Isara Standard:

De Isara Standard is een ergonomische drager waar je heel veel plezier van zult hebben. Je kunt hem gebruiken vanaf 4 weken (kledingmaat 56) t/m je kindje in kledingmaat 86/92 zit. De Isara Standard past ook kleine en slanke ouders en is zeer gemakkelijk in gebruik.

Vanaf kledingmaat 56 zit je kindje in deze drager in de ideale houding en wordt zijn gewicht evenredig over je bovenlichaam verdeeld. Hierdoor is optimaal draagcomfort voor vrijwel iedereen met elk postuur mogelijk. De Isara Standard is helemaal verstelbaar dus je kunt de tailleband, de gevulde schouderbanden en het borstriempje precies op maat maken. Ook is het mogelijk om de Isara Standard in lengte en breedte aan te passen voor je kindje, hij groeit mee vanaf maat 56 tot maat 86/92. De schouderbanden van de Isara V3 zijn recht én gekruist te dragen.

Groeit je kindje op een gegeven moment uit de Isara Standard? Dan kun je je gaan oriënteren op een Isara Toddler!

Daarom kies je voor een Isara Toddler:

De Isara Toddler is een ergonomische drager waar je heel veel plezier van zult hebben. Je kunt hem gebruiken vanaf dat je kindje kledingmaat 80 heeft tot ca. maat 116. De Isara Toddler past ook kleine en slanke ouders en is zeer gemakkelijk in gebruik.

Vanaf kledingmaat 80 zit je kindje in deze drager in de ideale houding en wordt zijn gewicht evenredig over je bovenlichaam verdeeld. Hierdoor is optimaal draagcomfort voor vrijwel iedereen met elk postuur mogelijk. De Isara Toddler is helemaal verstelbaar dus je kunt de tailleband, de gevulde schouderbanden en het borstriempje precies op maat maken. Ook is het mogelijk om de Isara Toddler in lengte en breedte aan te passen voor je kindje, hij groeit mee vanaf maat 80 tot ca. maat 116. De schouderbanden van de Isara zijn recht én gekruist te dragen.

Daarom kies je voor een Isara The One:

Een Isara The one is verstelbaar van héél klein naar groot! One size fits ALL! Waar de Isara Standard en de Toddler vaak niet lekker zitten voor langere personen, vanwege het clipje op de rug, heeft de Isara The One dit probleem niet. De schouderbanden zijn langer te verstellen, en dus voor écht elk postuur en elke lengte geschikt. Je kunt hem gebruiken vanaf de geboorte (3kg) tot je kindje ongeveer kledingmaat 110/116 heeft! Met bijgeleverde zitverbreders tover je de Isara the ONE in no-time om tot een pre-school drager. Een échte alles in 1 draagzak.

Mirjam:

Dragen & Zo heeft de Isara draagzak speciaal voor mij besteld toen ze deze nog niet in het assortiment hadden, ik was er zo nieuwsgierig naar. En hij bevalt ons super!

Bob:

Een stoere draagzak voor papa’s! Wij hebben de Manhattan. Lekker neutraal en hij is heel goed verstelbaar. We zijn er erg blij mee.

Isara draagzak kopen >

Bewaren

0

Winkelmand