Isara draagzak kopen? Dat kan bij Dragen & Zo!

Ben je op zoek naar een Isara draagzak? Dragen & Zo heeft een grote keuze aan printjes én (binnenkort) zelfs een eigen Dragen & Zo Isara draagzak! Er zijn 2 maatjes te koop; de Standard en de Toddler. Omdat de Isara draagzak heel goed te verstellen is kun je hem erg lang gebruiken.

Isara draagzak kopen >

Banner Isara

Daarom kies je voor een Isara Standard:

De Isara Standard is een ergonomische drager waar je heel veel plezier van zult hebben. Je kunt hem gebruiken vanaf 4 weken (kledingmaat 56) t/m je kindje in kledingmaat 86/92 zit. De Isara Standard past ook kleine en slanke ouders en is zeer gemakkelijk in gebruik.

Vanaf kledingmaat 56 zit je kindje in deze drager in de ideale houding en wordt zijn gewicht evenredig over je bovenlichaam verdeeld. Hierdoor is optimaal draagcomfort voor vrijwel iedereen met elk postuur mogelijk. De Isara Standard is helemaal verstelbaar dus je kunt de tailleband, de gevulde schouderbanden en het borstriempje precies op maat maken. Ook is het mogelijk om de Isara Standard in lengte en breedte aan te passen voor je kindje, hij groeit mee vanaf maat 56 tot maat 86/92. De schouderbanden van de Isara V3 zijn recht én gekruist te dragen.

Groeit je kindje op een gegeven moment uit de Isara Standard? Dan kun je je gaan oriënteren op een Isara Toddler!

Daarom kies je voor een Isara Toddler:

De Isara Toddler is een ergonomische drager waar je heel veel plezier van zult hebben. Je kunt hem gebruiken vanaf dat je kindje kledingmaat 80 heeft tot ca. maat 116. De Isara Toddler past ook kleine en slanke ouders en is zeer gemakkelijk in gebruik.

Vanaf kledingmaat 80 zit je kindje in deze drager in de ideale houding en wordt zijn gewicht evenredig over je bovenlichaam verdeeld. Hierdoor is optimaal draagcomfort voor vrijwel iedereen met elk postuur mogelijk. De Isara Toddler is helemaal verstelbaar dus je kunt de tailleband, de gevulde schouderbanden en het borstriempje precies op maat maken. Ook is het mogelijk om de Isara Toddler in lengte en breedte aan te passen voor je kindje, hij groeit mee vanaf maat 80 tot ca. maat 116. De schouderbanden van de Isara zijn recht én gekruist te dragen.

Mirjam:

Dragen & Zo heeft de Isara draagzak speciaal voor mij besteld toen ze deze nog niet in het assortiment hadden, ik was er zo nieuwsgierig naar. En hij bevalt ons super!

Bob:

Een stoere draagzak voor papa’s! Wij hebben de Manhattan. Lekker neutraal en hij is heel goed verstelbaar. We zijn er erg blij mee.

Isara draagzak kopen >

Bewaren

0

Winkelmand