Een Ergobaby draagzak kopen? Dat kan bij Dragen & Zo. Alle modellen van de Ergobaby zijn uit voorraad leverbaar en kun je dus snel in huis hebben. De Ergobaby is een stevige draagzak die je makkelijk om kunt doen. Het is eigenlijk net een rugzak, je voelt je kindje amper! 

Ergobaby draagzak kopen >

Banner Ergobaby

De Ergobaby is een goede keuze:

Ben je op zoek naar een draagzak die zowel comfortabel als stevig is? Dan is een draagzak van het merk Ergobaby zeker iets voor jou! Ergobaby heeft een aantal soorten draagzakken, van organic dragers tot meer sportieve varianten. Om baby’s tot 5,5 kg ook in de optimale houding te kunnen plaatsen, moet je gebruikmaken van het los verkrijgbare Baby Verkleinkussen. De zachte gevulde banden van de Ergobaby draagzak verdelen het gewicht van je baby goed over je schouders, heupen en rug. Alle riemen en sluitingen zijn verstelbaar, zodat je de Ergobaby draagzak volledig aan jouw lichaam kan aanpassen.

Eva:

Een erg fijne drager die van ons enthousiaste dragers heeft gemaakt. Ruim versterbaar. Makkelijk buik- en rugdragen van een maand of 4 tot anderhalf a 2 jaar. Wij hebben de insert niet gebruikt dus daar heb ik geen ervaring mee.

Danielle:

Heel fijne drager. Hier is het de drager van de papa, heel makkelijk. Eens afgesteld is het enkel nog vastklikken. Mijn Ergobaby heeft een stoere kleur! De drager is al een paar keer gewassen maar hij blijft zijn kleur behouden.

Ergobaby draagzak kopen >

0

Winkelmand