Een Bykay draagzak kopen? Dat kan heel voordelig bij Dragen & Zo. Alle modellen van de Bykay SSC zijn uit voorraad leverbaar en kun je dus snel in huis hebben.Een Bykay SSC is een ergonomische draagzak, comfortabel voor jou en je kindje. Het is een stoere draagzak waar ook veel mannen mee willen dragen!

Bykay SSC kopen >

Banner ByKay

De Bykay SSC is een goede keuze:

De Bykay SSC is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. De SSC Classic, en de SSC Deluxe. De verschillen leggen we hier beneden uit:

Een Bykay draagzak in de classic uitvoering is verkrijgbaar in twee maten, de baby en de toddler. Voor de kleinste maat kies je als je kindje maat 62 heeft, en de toddler vanaf maat 92.

De Bykay SSC Deluxe heeft maat 1 maat, en deze is prettig te gebruiken vanaf kledingmaat 56, tot gemiddeld maat 80/86. Het rugpand is in breedte en lengte verstelbaar, dus precies op maat te maken voor jouw kindje! De schouderbanden van deze drager kun je breed dragen, maar ook kun je ze versmallen met het bijgeleverde versmalbandje.

Beide draagzakken, Classic en Deluxe, zijn verkrijgbaar in 100% katoen, óf een geweven mix van 48% linnen en 52% katoen.

Bykay SSC kopen >

0

Winkelmand