Een Bondolino draagzak kopen? Dat kan bij Dragen & Zo. Alle modellen van de Bondolino zijn uit voorraad leverbaar en kun je dus snel in huis hebben. Een Bondolino is een van de enige draagzakken die niet met gespen werkt, hierdoor draagt hij heel comfortabel.  

Bondolino kopen >

Banner Bondolino

De Bondolino is een goede keuze:

Al jarenlang is de Bondolino de meest populaire draagzak uit het assortiment van Dragen & Zo en wij snappen goed waarom! De Bondolino is geliefd bij zowel mama’s als papa’s vanwege het gebruiksgemak. Hij is one size en heeft geen gespen of clips die je moet verstellen, en is daarom heel makkelijk uit te wisselen tussen ouders onderling. Met de Bondolino draag je vanaf de geboorte van je kindje tot ongeveer 2,5 jaar.

 

Ook verkrijgbaar: de Bondolino Slim-Fit en de Bondolino Plus! De Bondolino Slim-Fit heeft nog steeds geen gespen of clips die je moet verstellen maar een smallere heupband die te verstellen is tot 100cm en schouderbanden die 8 centimeter breed zijn, in plaats van de 10 centimeter breedte van de normale Bondolino. Handig voor mensen met smalle of afhangende schouders!
De Bondolino Plus kan versteld worden in breedte van 18-40 cm, in plaats van 24-34cm bij de andere Bondolino’s. De bevestiging van de verbreders is met klittenband en 1 knoopje, in plaats van 2 knoopjes bij de andere Bondolino’s. Ook is de lengte aanpasbaar, hij kan verhoogd worden tot 55cm.

Joëlle:

De Bondolino met heel veel plezier gebruikt, vanaf de geboorte tot mij dochtertje eruit gegroeid was (19 maanden). Zelfs mijn man gebruikte deze graag, terwijl hij dragen snel te veel gedoe vindt vanwege het knopen.

Danielle:

Wij waren op zoek naar een ergonomische draagzak die zowel papa als mama makkelijk om kon doen zonder van alles te hoeven verstellen en waar onze baby de wereld om haar heen goed kon zien en heerlijk in kon slapen. De Bondolino is hier perfect voor! Onze dochter heeft vanwege haar vroeggeboorte en reflux 4 maanden lang al haar slaapjes overdag in de Bondolino gedaan en nog steeds vindt ze het fijn om hierin gedragen te worden (ze is 2 januari 1 jaar geworden). Wij raden deze draagzak dan ook iedereen aan omdat deze makkelijk om te doen is met 1 knoop, alle ondersteuning voor je kindje biedt (van kleine baby tot peuter), zowel geschikt is voor kleine als lange mensen en gewoon in de was kan. Zeker als je knopen lastig vindt, is de Bondolino zeer geschikt. Een aanrader!

Bondolino kopen >

0

Winkelmand