Een Boba draagzak kopen? Dat kan heel voordelig bij Dragen & Zo. Alle modellen van de Boba 4G en de Boba X zijn uit voorraad leverbaar en kun je dus snel in huis hebben. Een Boba Carrier is een ergonomische draagzak, comfortabel voor jou en je kindje. Het is een stevige draagzak en je voelt het gewicht van je kindje amper.

Boba Carrier kopen >

Banner Boba

De Boba Carrier 4G is een goede keuze:

De Boba Carrier 4G is dé drager voor jou als je maar één ergonomische draagzak wilt aanschaffen die je kunt gebruiken direct vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar. De Boba Carrier 4G is innovatief en uniek! Door de infant insert die bestaat uit 2 fasen draag je ook je pasgeboren baby comfortabel in de Boba. Hij is dus niet alleen ideaal voor baby’s, maar ook voor oudere kindjes door het hoge rugpand en de bijgeleverde voetensteuntjes. Het is een drager die echt met je kindje meegroeit!

Het rugpand van de Boba 4G is veel hoger dan dat van vergelijkbare dragers, wat ervoor zorgt dat je kindje langer optimaal ondersteund wordt. De voetensteuntjes zorgen ervoor dat je altijd – ook wanneer de drager eigenlijk te smal wordt – de M-houding creëert voor je kindje. De Boba Carrier is helemaal verstelbaar dus je kunt de tailleband, de gevulde schouderbanden en het borstriempje precies op maat maken. Je kindje zit in de ideale houding en zijn gewicht wordt evenredig over je bovenlichaam verdeeld, waardoor optimaal draagcomfort voor vrijwel iedereen met elk postuur mogelijk is.

 

De Boba X is een goede keuze:

De Boba X is een ergonomische drager waar je heel veel plezier van zult hebben. Je kunt hem gebruiken vanaf de geboorte t/m je kindje in kledingmaat 86/92 zit. De Boba X is te verstellen in breedte én hoogte zodat je kindje meteen vanaf de geboorte zonder infant insert gedragen kan worden. Met bijgeleverde zitverbreders kun je het zitje van je kindje makkelijk verbreden, waardoor je langer een optimale ondersteuning van knie-tot-knie hebt.

Christa:

De Boba X is een fijne drager. Hij is erg makkelijk en snel om te doen, waardoor deze het fijnst is om te pakken tijdens een huilmoment van ons zoontje. Hierbij stribbelt ons zoontje niet tegen tijdens het omdoen omdat het hem anders te lang duurt. Zodra hij erin zit valt hij ook meteen in slaap!

Rafaella:

Wat een heerlijk draagzak is de Boba 4G! Het verkleinkussentje werkt ook goed voor als ze nog heel klein zijn. De draagzak is heel goed in te stellen waardoor hij heel fijn draagt. Met het slaapkapje dicht kan mijn dochtertje heerlijk slapen en ook bij felle zon is het handig. We hadden de Boba voor m’n man gekocht maar hij wordt nu dagelijks gebruikt. Echt een topding!

Boba Carrier kopen >

0

Winkelmand