Een Beco draagzak kopen? Dragen & Zo heeft altijd de grootste keuze in Beco draagzakken van heel Nederland. Een Beco Toddler is de ideale keuze als je kindje kledingmaat 86 of groter draagt (dus ook echt pas vanaf lichaamslengte 86 centimeter).

In een Beco Toddler wordt ook een groter kindje nog heel mooi ondersteund en dit zelfs tot en met 27 kilo! Het maakt niet of of je een lange, kleine, brede of smalle (draag)ouder bent; de Beco Toddler is helemaal verstelbaar waardoor hij vrijwel iedereen past. Wij zijn fan!

Beco draagzak kopen >

Banner Beco

Daarom kies je voor een Beco Toddler

Beco Toddler

De Beco Toddler is een fijne opvolger voor de dragers waar je kindje eigenlijk te groot voor is geworden. Bij draagzakken die vanaf de geboorte te gebruiken zijn kun je vanaf een bepaalde leeftijd meestal geen optimale ondersteuning meer bieden: een peuter in een babydrager zit nog wel ergonomisch, maar je kunt beter een draagzak hebben die echt voor peuters is ontworpen! En dat is de Beco Toddler zeker: het is een brede drager waar je nog lang plezier van zult hebben!

Vanaf maat 86 en groter, zit je kindje in deze drager in de ideale houding en wordt zijn gewicht evenredig over je bovenlichaam verdeeld. Hierdoor is optimaal draagcomfort mogelijk. De Beco Toddler is helemaal verstelbaar dus je kunt de tailleband, de gevulde schouderbanden en het borstriempje precies op maat maken. Door deze uitgebreide verstelmogelijkheden past deze drager zowel kleine en smalle als langere of bredere ouders!

Op de heupband zit nog een zakje bevestigd én je krijgt er een tasje bij dat je aan de drager kunt klikken, handig om het slaapkapje in te bewaren, je huissleutel of iets anders kleins zodat je niet altijd een tas mee hoeft te nemen! De schouderbanden van de Beco Toddler kunnen zowel recht als gekruist gebruikt worden, iets wat bij veel andere dragers niet kan!

Kortom; de Beco Toddler is een geweldige drager voor grotere kindjes en hun ouders!

Miranda:

Ik was blij verrast dat mijn dochter  van 4,5 jaar nog zo mooi in de Beco Toddler paste! Bedankt Dragen & Zo voor jullie advies!

Irene:

Ik heb nog geen draagzak gevonden die de garantie gaf tot en met 27 kilo mee te kunnen! Mijn zoontje is pas 3 maar lekker stevig zeg maar. In de Beco Toddler zit hij als gegoten. We zijn er onwijs blij mee.

Peter:

Mijn vrouw draagt met draagdoeken, ik heb liever een ‘makkelijke’ draagzak. Bij Dragen & Zo hebben we in de winkel diverse dragers geprobeerd en de Beco Toddler was veruit mijn favoriet! Onze dochter heeft maat 92 en zit er heel mooi in. Voor mezelf vond ik het belangrijk dat hij ook comfortabel zat bij lange wandelingen en ook dat is zo bij de Beco. Blij met onze keuze!

Beco draagzak kopen >

Bewaren

Bewaren

Bewaren

0

Winkelmand