Alleen vandaag nog: 33% korting op de gehele sale categorie!

Plan je afspraak bij Dragen & Zo

Hier onder vind je onze online agenda. Je kunt zelf je afspraak met ons inplannen. Je bent van harte welkom!

Tijdens een draagconsult leer je één draagmethode goed onder de knie te krijgen. Dit kan buikdragen, heupdragen óf rugdragen zijn. Je leert de fijne kneepjes van het knopen zoals je ze alleen op een draagconsult kunt leren. Tijdens het draagconsult mag je met je eigen draagdoek knopen als je die hebt, maar je mag ook een draagdoek van ons gebruiken.

We oefenen de knoop die je wilt leren eerst met een speciale draagpop. Pas als je je zeker genoeg voelt ga je de knoop met je eigen kindje oefenen. Het is handig dat je een oppas voor je kindje mee neemt zolang wij met de draagpop oefenen. Zo kun je je optimaal concentreren op het leren knopen van de draagdoek. Na het consult voel je je zeker genoeg en kun je je kindje op een prettige en veilige manier dragen.

  • Een draagconsult duurt ca. 1,5 uur.
  • Een informatie of pasconsult duurt ca. 45 minuten.
  • Het draagconsult vindt plaats bij Dragen & Zo in Weert.
  • Als je te laat op de geplande afspraak verschijnt, gaat dit ten koste van de geplande tijd. Bij méér dan 15 minuten te laat, vervalt de afspraak en dien je een nieuwe datum via het systeem te reserveren.
  • Het draagconsult wordt gegeven door één van de draagconsulenten van Dragen & Zo.

Extra informatie per consult

Basis Classic Hip Carry (korte draagdoek) € 60,-
Tijdens het draagconsult Basic Classic Hip Carry leer je dragen op je heup met een korte draagdoek of ringsling. Deze draagmethode is geschikt vanaf de geboorte.

Basis FWCC (Front Wrap Cross Carry) € 60,-
Tijdens het draagconsult FWCC leer je de Front Wrap Cross Carry aan met een lange geweven draagdoek. Deze draagmethode is geschikt vanaf de geboorte.

Basis Rekbare Draagdoek € 60,-
Tijdens het draagconsult Rekbare Draagdoek leer je dragen met een rekbare draagdoek. Deze draagmethode is geschikt vanaf de geboorte, indien er géén complicaties bij je kindje zijn.

Basis Ruck € 60,-
Tijdens het draagconsult Basis Ruck leer je het dragen met een (kortere) geweven draagdoek op de rug. Deze draagmethode is geschikt vanaf de geboorte.

Informatieconsult € 35,-
Tijdens het Informatieconsult laten we je alle mogelijke opties zien, en leggen de voor- en nadelen van elk systeem uit. Tijdens dit consult leer je géén knopen aan met een draagdoek, en kun je ook niet alle mogelijke systemen uitproberen.

Pasconsult (ergonomische drager/mei tai) € 35,-
Tijdens het Pasconsult kun je alle merken uit ons assortiment bekijken en proberen. Wij helpen je met het maken van een juiste keuze voor een nieuwe draagzak of mei tai. Welke drager dit is verschilt van persoon tot persoon want het moet zowel goed zitten voor jou als voor je kindje. Deze draagmethode is geschikt vanaf de geboorte.


0

Winkelmand