Plan je afspraak bij Dragen & Zo

Bij Dragen & Zo kun je terecht voor het passen van draagzakken (pasconsult) en het leren dragen met een draagdoek (draagconsult). Hier onder vind je onze online agenda. Je kunt zelf je afspraak met ons inplannen. Je bent van harte welkom!

Onze consulten:

Basis Ringsling € 62,50
Tijdens het draagconsult Basis Ringsling leer je dragen op je buik of heup met een ringsling. Deze draagmethode is geschikt vanaf de geboorte.

Basis FWCC (Front Wrap Cross Carry) € 75,-
Tijdens het draagconsult FWCC leer je de Front Wrap Cross Carry aan met een lange geweven draagdoek. Deze draagmethode is geschikt vanaf de geboorte.

Basis Rekbare Draagdoek € 62,50
Tijdens het draagconsult Rekbare Draagdoek leer je dragen met een rekbare draagdoek. Deze draagmethode is geschikt vanaf de geboorte, indien er géén complicaties bij je kindje zijn.

Informatieconsult € 37,50
Tijdens het Informatieconsult laten we je alle mogelijke opties zien, en leggen de voor- en nadelen van elk systeem uit. Tijdens dit consult leer je géén knopen aan met een draagdoek, en kun je ook niet alle mogelijke systemen uitproberen.

Pasconsult (ergonomische drager/mei tai) € 37,50 / 62,50
Tijdens het Pasconsult kun je alle merken uit ons assortiment bekijken en proberen. Wij helpen je met het maken van een juiste keuze voor een nieuwe draagzak of mei tai. Welke drager dit is verschilt van persoon tot persoon want het moet zowel goed zitten voor jou als voor je kindje. Deze draagmethode is geschikt vanaf de geboorte. Wil je met 2 personen draagzakken passen hebben we meer tijd nodig en boek je het pasconsult voor 2 personen.

Tijdens een consult leer je één draagmethode goed onder de knie te krijgen. Je leert de fijne kneepjes zoals je ze alleen op een consult kunt leren. We hebben speciale draagpoppen beschikbaar om mee te oefenen, als je je zeker genoeg voelt ga je met je kindje aan de slag. Bij de ringsling- en draagdoekconsulten vanaf 75 minuten is het handig dat je een oppas voor je kindje meeneemt zodat je je optimaal kunt concentreren op het leren knopen met de draagdoek. Na een consult bij Dragen & Zo voel je je zeker genoeg en kun je je kindje op een prettige en veilige manier dragen.

Extra informatie:

  • Een informatieconsult duurt max 45 minuten.
  • Een pasconsult voor 1 persoon duurt max. 45 minuten, voor 2 personen max. 75 minuten.
  • Een consult basis ringsling of basis rekbare draagdoek duurt max. 75 minuten.
  • Een basis FWCC consult duurt max. 90 minuten.
  • Het consult vindt plaats bij Dragen & Zo in Weert.
  • Als je te laat op de geplande afspraak verschijnt, gaat dit ten koste van de geplande tijd. Bij méér dan 15 minuten te laat, vervalt de afspraak en dien je een nieuwe datum via het systeem te reserveren.
  • Het consult wordt gegeven door één van de draagconsulenten van Dragen & Zo.
  • Duurt het consult langer dan zijn de extra kosten € 12,50 per 15 minuten, deze kunnen contant of er pin worden betaald. Let op: dit is alleen mogelijk als de agenda het toelaat dat het consult langer duurt.

Online Agenda

Kies in de agenda de dag en het tijdstip dat je een afspraak met ons wilt maken. De witte vlakken zijn vrij, hier kun je een afspraak inplannen. De agenda werkt het beste op een pc of laptop. Kijk je op je telefoon op tablet dan kun je deze het beste in landscape modus draaien. Staat er geen geschikte dag of tijd bij? Stuur ons dan een mailtje met je wens(en). We gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen. Als je twijfelt over welke afspraak je zou moeten maken stuur ons dan ook gerust een mail. We helpen je graag!

  • Van 1 t/m 11 maart zijn we voor consulten gesloten vanwege de carnaval. Bedankt voor je begrip!


0

Winkelmand