Plan je afspraak bij Dragen & Zo

Bij Dragen & Zo kun je terecht voor het passen van draagzakken (pasconsult) en het leren dragen met een draagdoek (draagconsult). Hier onder vind je onze online agenda. Je kunt zelf je afspraak met ons inplannen. Je bent van harte welkom!

  • Een informatie- of pasconsult duurt max. 45 minuten.
  • Een draagconsult duurt max. 90 minuten.
  • Het consult vindt plaats bij Dragen & Zo in Weert.
  • Als je te laat op de geplande afspraak verschijnt, gaat dit ten koste van de geplande tijd. Bij méér dan 15 minuten te laat, vervalt de afspraak en dien je een nieuwe datum via het systeem te reserveren.
  • Het consult wordt gegeven door één van de draagconsulenten van Dragen & Zo.

Extra informatie per consult

Basis Ringsling € 60,-
Tijdens het draagconsult Basis Ringsling leer je dragen op je buik of heup met een ringsling. Deze draagmethode is geschikt vanaf de geboorte.

Basis FWCC (Front Wrap Cross Carry) € 60,-
Tijdens het draagconsult FWCC leer je de Front Wrap Cross Carry aan met een lange geweven draagdoek. Deze draagmethode is geschikt vanaf de geboorte.

Basis Rekbare Draagdoek € 60,-
Tijdens het draagconsult Rekbare Draagdoek leer je dragen met een rekbare draagdoek. Deze draagmethode is geschikt vanaf de geboorte, indien er géén complicaties bij je kindje zijn.

Informatieconsult € 35,-
Tijdens het Informatieconsult laten we je alle mogelijke opties zien, en leggen de voor- en nadelen van elk systeem uit. Tijdens dit consult leer je géén knopen aan met een draagdoek, en kun je ook niet alle mogelijke systemen uitproberen.

Pasconsult (ergonomische drager/mei tai) € 35,-
Tijdens het Pasconsult kun je alle merken uit ons assortiment bekijken en proberen. Wij helpen je met het maken van een juiste keuze voor een nieuwe draagzak of mei tai. Welke drager dit is verschilt van persoon tot persoon want het moet zowel goed zitten voor jou als voor je kindje. Deze draagmethode is geschikt vanaf de geboorte.

Tijdens een consult leer je één draagmethode goed onder de knie te krijgen. Je leert de fijne kneepjes zoals je ze alleen op een consult kunt leren. We hebben speciale draagpoppen beschikbaar om mee te oefenen, als je je zeker genoeg voelt ga je met je kindje aan de slag. Bij de consulten van 1,5 uur is het handig dat je een oppas voor je kindje meeneemt zodat je je optimaal kunt concentreren op het leren knopen met de draagdoek. Na een consult bij Dragen & Zo voel je je zeker genoeg en kun je je kindje op een prettige en veilige manier dragen.


0

Winkelmand